Archive for November, 2010

De toiletrol in Zaltbommel

Sunday, November 28th, 2010

De afgelopen 4 weken heb ik in Zaltbommel gewerkt. Toen ik daar in de eerste week naar het toilet ging heb ik een lege WC-rol bovenop een stoffig apparaatje aan de muur gezet. Ik vermoedde dat niemand dat zou merken en ik wou kijken hoe lang de rol er zou staan. Regelmatig heb ik er snel een foto van gemaakt met mijn telefoon. Hij stond er op de laatste dag nog steeds.

Het zou best kunnen dat de rol er nog steeds staat.

Speech Recognition Maze

Monday, November 1st, 2010

En weer een hobby projectje afgerond. Ik was een beetje aan het spelen met Windows Speech Recognition op mijn Windows 7 PC. Toen kwam ik op het idee om dit te combineren met een doolhof. Ik zocht een bestaande implementatie op om mijn project een kickstart te geven (helaas wel op Windows Forms gebaseerd, misschien maak ik nog weleens een WPF versie).

Als je Windows Vista of Windows 7 hebt en je stelt Speech Recognition in, dan kan je met mijn programma een verhaaltje lezen en daarmee tegelijkertijd het doolhof oplossen.

Klik hier om het programma te downloaden (uitpakken en het .exe bestand draaien om het spel te spelen). Merk op dat het maar een experimentje is; ik ben er niet echt van overtuigd dat de gameplay prettig genoeg gemaakt kan worden om het goed speelbaar te maken.