Archive for October, 2007

Tovervla

Sunday, October 28th, 2007

Dubbelvla? Nee… Tegenwoordig is het Tarzanvla, Drakenvla, Tovervla of Bert en Ernie kwark. Grappig, gezien dat dubbelvla eigenlijk al onzin was.

Tovervla

Verhaaltjes van de basisschool

Monday, October 22nd, 2007

Toen ik op de basisschool zat vond ik het altijd erg leuk om verhaaltjes te schrijven. Om die terug te lezen is erg leuk. Vooral ook de spel- en interpunctiefouten ;-) Als men dat leuk vindt, dan zal ik hier af en toe een verhaaltje plaatsen (inclusief de fouten). Misschien ook nog wel een keer wat scannen, want ik fleurde de boel vaak op met wat tekeningetjes. Hier een verhaaltje van toen ik in groep 5 zat. Alleen de indeling in alinea’s is ten behoeve van de leesbaarheid toegevoegd (in het origineel is het gewoon 1 lap tekst).

Knor gaat op stap.

Knor wilde zo graag iets meer van de wereld zien. Alle dagen zat hij daar maar in dat donkere hok. En hij kreeg de kans!

Op een dag vergat de boer het deurtje te sluiten. Knor ging als de bliksem het hok uit. Ondertussen ging de boer net eten voor knor brengen. Maar toen hij bij het hok kwam schrok hij zo dat hij meteen weg ging om knor te zoeken. Maar hij vergat weer het deurtje dicht te doen. En meteen kwam er een vila varkens aan hollen.

Ze liepen allemaal de boer omver. Nu zijn al mijn varkens weg gromde de boer. Hij ging naar de traktor en hij ging met de traktor op zoek naar de varkens.

Toen hij even op weg vas zag hij zijn varkens weer hij probeerde achter de varkens te komen maar de weg zat er tussen. De boer ging voor de weg staan maar het was er zo druk. Hij moest heel lang wachten maar eindelijk kon hij toch oversteken maar de varkens waren al lang weg. Nu moest hij weer opnieuw zoeken.

Even later zag de boer de varkens weer maar deze keer zat hij in de fiele hij moest heel lang wachten en toen hij er uit kwam waren de varkens al weer heel ver.

Na een uurtje of 5 was hij al weer dicht bij de varkens hij probeerde achter de varkens te komen en dat lukte nu knor nog dacht de boer laate zijn varkens even bij een oude vriend van hem en ging op zoek naar knor.

Even later zag hij knor. De boer drukte zo hard hij kon op het gaspedaal maar hij haalde hem niet in. Verdomme vloekte de boer terwijl hij zijn sigaar uit spuugde. Hij maar nou schiet me iets te binnen. Als ik mijn trui nou eens uit rafel, en er dan een vangnet van maak! Dan kan ik knor daar mee vangen.

Eerste keer mis, tweede keer mis, derde keer mis, vierde keer mis, nou dan mijn kousen ook maar. En even later had de boer het klaar, maar knor was ondertussen al heel ver weg. Nu moest de boer weer een eind rijden. Maar eindelijk had hij hem toch gevangen. En netjes in zijn hok gezet met de andere varkens natuurlijk. En nooit vergat de boer het deurtje nog open te laten staan.

einde.

Pullenfeest!!!

Saturday, October 20th, 2007

Yeeahahahhahahaahahahaaaaaaaaaaaaaaa!!! Pullenfeest voorkant

Pullenfeest achterkant

Dat is pas de ouwe school sjit…

Firefux?

Wednesday, October 3rd, 2007

Een ander Firefox logo?

Nieuw Firefox logo?

Ohja… en als je in een melige bui bent een leuk deuntje.

El toko de Manos

Tuesday, October 2nd, 2007

Afgelopen zondag ben ik naar Attractiepark Slagharen geweest (voormalig Ponypark Slagharen a.k.a. Pornopark Schaamharen). Vera nog bedankt voor de gratis toegang!

Best een leuk park, maar kan absoluut niet tippen aan bijvoorbeeld de Efteling (Befteling; als ik dan toch bezig ben). Het halve park staat vol met voedselkotten en winkeltjes. Dat maakt het park zo ongeveer een wild west winkelcentrum of zoiets.

Er bleek wel nog een Mexicaans familielid (weet niet hoe dat genealogisch in elkaar steekt, maar goed) van mij te zitten met een eigen winkeltje:

Hermanos winkeltje