Archive for June, 2007

Aaaargh!!!

Thursday, June 14th, 2007

Comedy Central storing

Wat moet ik nu doen???

Nostalgie

Tuesday, June 12th, 2007

Een beetje nostalgie, met een vleugje oude frustratie. Foutmelding op de Amiga:

Foutmelding Amiga

En dan maar weer terug naar af :P

Amiga kickstart

Niet lopen fukken met de paashaas!

Tuesday, June 5th, 2007

“Waar rook is, is vuur.” Dat moet de groene kabouter gedacht hebben toen een elfje sleurend met een zak paaseieren voorbijkwam. “Zeg truttekop, met je vleugeltjes! Hoe kom jij aan die paaseieren?” Het elfje draait zich enigszins verdwaasd naar de kabouter toe en neemt een moment om haar concentratie aan te scherpen. “Ik werk als koerier bij de paashaas, bemoeizuchtige zakhannes.”

De argwanende kabouter grijpt naar zijn Nokia om de paashaas zelf maar eens te bellen. Geen bereik. “Pokke T-Mobile!” Gelukkig is Harrie, de schele uil, in de buurt. Met laptop en draadloze verbinding in de aanslag. “Not to worry. Ik zal de paashaas ff op MSN aanspreken.”, zegt hij.

De paashaas is witheet van woede en roept direct zijn makkers om die vieze elfenslet eens flink een lesje te leren. Binnen vijf minuten staat een knokploeg waar je “u” tegen zegt klaar om te vertrekken; een kanarie in een opgevoerde electrische rolstoel, Pieter de hardhorende bruine beer, vier champignonkwekers uit de buurt en de kerstman. Met zijn allen zetten ze de achtervolging in, in een pas nog APK gekeurde Suzuki Alto.

Het duurt niet lang voordat de bende het elfje op het spoor is. Pieter duikt direct met zijn behaarde bast bovenop de dievegge. De champignonkwekers grijpen ieder een ledemaat en de kerstman houdt de vleugels in bedwang. De kanarie blijkt achteraf gezien een overbodige toevoeging van de knokploeg. Best wel zuur, aangezien het nog een teringklus was om de electrische rolstoel op het imperiaal te binden.

Een vernietigende redevoering door de paashaas volgt. Ongeneeslijke ziektes en verwijzingen naar lichaamsdelen, in specifieke bewoordingen die pastoor Geurts niet op prijs zou stellen, komen van de zijde van de paashaas. De zak paaseieren wordt op het dak van de auto gebonden, ten koste van de rolstoel. Het elfje wordt verdronken in de beerput van een van de champignonkwekers. Op de terugweg mompelt de nauwelijks van woede bekomen kerstman: “Moet je maar niet lopen fukken met mijn homie, gore pisvlieghoer!”.