Archive for March, 2007

Filmpjes op je telefoon

Saturday, March 31st, 2007

Vandaag heb ik een beetje zitten rommelen met wat “Family Guy” fragmentjes van Youtube. Die filmpjes downloaden kan eenvoudig met bijvoorbeeld deze site. Geef de URL van het youtube filmpje op en je kan het filmpje downloaden en opslaan als een “.flv” bestand.

Maar die filmpjes wou ik eigenlijk graag op mijn telefoon hebben. De bestanden converteren bleek niet zo heel moeilijk. Op deze site stond namelijk een handig freeware programma om allerlei video bestandsformaten te converteren! Wat een super programma.

Als je met Super een bestand wil converteren naar een formaat dat geschikt is voor jouw telefoon moet je wel even uitzoeken welke formaten jouw telefoon ondersteund (meestal 3gp) en welke resolutie het meest geschikt is. Daarna hoef je de bestanden die je wil converteren maar in Super te slepen, aan te vinken en op “Encode (Active Files)” te klikken.

Alles is 4!

Tuesday, March 27th, 2007

Voor degenen die het nog niet wisten: alles is 4! Probeer hieronder maar eens een tekst in te voeren die het tegendeel bewijst.

Geef tekst:
Dit is 4, want:

Weblog verhuizing compleet

Monday, March 26th, 2007

Voortaan post ik hier op mijn blog. Het werkt met WordPress. Misschien dat ik nog eens een ander thema instel, maar het standaard thema oogt eigenlijk al best verzorgd (en is valid XHTML).

Wel handig dat ik met een plugin gewoon de posts van Blogger mee kon nemen.

Werkplek 2

Friday, March 16th, 2007

Ziehier mijn huidige werkplek. Heerlijk om weer gewoon met 2 schermen te kunnen werken.

Garagedeur

Sunday, March 11th, 2007

Dit weekend ben ik met collega’s naar Winterberg geweest. We verbleven in hotel Der Brabander. Er lag helaas te weinig sneeuw om te skiën, maar we hebben gelukkig genoeg vervangende activiteiten gevonden.

Er viel me iets op toen ik langs een van de huizen in de buurt liep. Toen ik vroeger bij mijn ouders op de Vendelierskamp woonde had ons pap een oldtimer op de garagedeur geschilderd. Wat zag ik nu in Winterberg? Juist!

Auto deur

ted

Tuesday, March 6th, 2007

Laatst een tip gekregen van een vriend. En nu zit ik dus heerlijk de laatste afleveringen van mijn favoriete series te kijken.

Gebruik ted om de torrents van de nieuwste afleveringen binnen te halen. Je hebt dus ook een bittorrent client nodig om te kunnen downloaden. Ik vind persoonlijk Azureus erg fijn.

Ohja… en nou je bek houden Flipmo!