Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Tuinfeest Haps

Saturday, June 30th, 2012

Ja.

image

Hee

Monday, October 31st, 2011

De maand oktober is alweer bijna voorbij.

Dat ging snel…

Hippe muziek

Saturday, August 8th, 2009

Even een lijstje met veelbelovende artiesten waar je ongetwijfeld veel over gaat horen de komende tijd.

Als eerste hebben we The Notorious F.U.C.K.I.N.G. H.U.G.E.! Kameraadje van de zeer bekende Slurp Daddy en Sixpac Shakur. Moddervette hiphop/rap/R&B krijg je in je gezicht gebitchslapt door deze corpulente donkere Amerikaan.

Notorious F.U.C.K.I.N.G. H.U.G.E.

Notorious F.U.C.K.I.N.G. H.U.G.E.

Verder kunnen we natuurlijk de Chinese boyband “Bamizone” niet vergeten. Bij Aziatische chicks druipt de Babi Pangang uit de slip als ze deze formatie zien spelen. Met een schitterende mix van pop en fu yong haicore zetten ze Bejing op de kaart als muziekhoofdstad van Azië.

Bamizone

Bamizone

Next up: Flock of Eagles and Sharks. Dit accordeonduo uit Liverpool swingt de pan uit met hun klassieke eighties-style hit “I ran so far away”. Daar gaan we zeker meer van horen.

Flock of Eagles and Sharks

Flock of Eagles and Sharks

Tot besluit hebben we nog een gitaarvirtuoos in de aanbieding. Zijn naam is Jack Offalot, maar hij treedt op als de eenmansformatie “Bitches ‘n  Hose”. Waarom die naam? Naar eigen zeggen omdat dat 2 dingen zijn die hij het liefste doet; bitches scoren en broeken zoeken.

Bitches 'n Hose

Bitches 'n Hose

Zoek de verschillen

Sunday, April 5th, 2009

Kookongelukje
Gorbatsjov

Staat ie weer

Tuesday, December 9th, 2008

De kerstboom is alweer opgetuigd. Zo groot als de kerstboom van dit jaar heb ik nog niet eerder gehad. Ik vind ‘m wel geslaagd. De foto is weer niet erg mooi; misschien toch maar een keer een fatsoenlijk fototoestel kopen (nu steeds met de telefoon gemaakt).

Langs deze weg wil ik iedereen alvast een goed kerstfeest en een gelukkig 2009 toewensen!

Kerstboom 2008

Carlijn in Malawi

Thursday, October 16th, 2008

Carlijn is afgelopen maandag met een hele groep vertrokken naar Malawi (zie ook eerder). Op deze site staat per dag vermeld wat ze gaan doen. Er staat ook een gastenboek op en er worden al voorzichtig wat details over het verloop beschreven.

Verse inzending

Friday, October 3rd, 2008

Deze komt van DP (whehehehehe… goed bezig gast…):

 Glas-Jas

Hint: het is een van onze favoriete films!

Malawi

Sunday, July 20th, 2008

Het verjaardagsfeestje van gisteravond bij mij thuis was erg geslaagd. Er was een goede opkomst en veel gezelligheid. Ik heb gisteren ook de gelegenheid aangegrepen om de sponsoractie van mijn zus te promoten. Degenen die zich hebben opgegeven; bedankt!

Voor de duidelijkheid; mijn zus gaat in oktober op onderwijsexpeditie naar Malawi. Om de onderwijsprojecten die ze gaat bezoeken in dit Afrikaanse land te ondersteunen zamelt ze geld in. Op deze site staat wat meer uitleg. Over de genoemde sponsoractie heb ik een stukje van de site geplukt:

Monopoly spel:
Op 1 september gaan wij de uitdaging aan om in één dag met alle straatnaambordjes (20 stuks) uit het bekende Monopolyspel op de foto te gaan. Wij reizen het hele land door met het openbaar vervoer. Dit vraagt natuurlijk om een zeer goede voorbereiding.
Hiervoor zoeken wij nog wel sponsoren. Wilt u deze uitdaging steunen? Dan kunt u meedoen door een bedrag aan te bieden per behaalde straat of door een bedrag te sponsoren bij het behalen van de hele uitdaging. Mail dan alstublieft uw gegevens door naar go4malawi@live.nl, zodat wij contact met u kunnen opnemen over de sponsoring. Alvast hartelijk bedankt!

Ik heb begrepen dat op de site ook de foto’s komen te staan van de actie, wanneer deze is voltooid. Als er nog mensen zijn die ook willen sponsoren, dan kan dat natuurlijk! Neem dan gewoon even contact op.

Noetsmeer?

Sunday, February 10th, 2008

(alleen voor insiders)

Noetsmeer

Eh…

jah… groeten aan de Noetsmeer hè…

KK rules!

Edit: of is het nou Norro?

Feestdagen!!!

Monday, December 17th, 2007

Een fijne kerst en een gelukkig 2008!!!

Bij deze! Fijne feestdagen toegewenst aan alle vrienden, familie en ander tuig!

Ik moet nog maar eens wat meer oefenen met The Gimp. Onder Ubuntu Linux werken betekent voor sommige dingen toch even wennen.